DAISUKI SUSHI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Daisuki Sushi Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 20:53 Er stond dat de bezorging 50 min zou duren, uiteindelijk 1,5 uur moeten wachten. Sushi zelf was heel lekker.
2 jan 2023 om 19:57 Chère et pas très bon a ne pas conseiller
29 dec 2022 om 19:21 Ik hoef geen tijd te selecteren ik heb om 17.15u besteld en het is nog steeds niet geleverd en zijn al bijna 19.30u ondertussen Restaurant ook compleet onbereikbaar op hun nummer als je belt! Ik word ambetanter met de minuut!
30 okt 2022 om 18:41 The food was excellent but it arrived 1h late
27 okt 2022 om 23:07 We kregen te horen dat de bestelling 50 min zou duren, hier hadden er verder geen problemen mee. We hebben echter 1 uur en 40 min moeten wachten …
25 okt 2022 om 19:31 Het eten was heel lekker!
21 okt 2022 om 10:17 Er staat een foutief pick-up adres in de bevestiging, dus eerst naar het verkeerde adres gereden. Na een belletje het juiste adres gekregen. Door het rijden van een rondje maastricht waren de warme gerechten reeds koud bij thuiskomst.
9 okt 2022 om 20:57 We hebben 2 uur geleden besteld en het eten is nog steeds niet bezorgd. Belachelijk!!!
27 sep 2022 om 16:17 Les sushis était bon et le délai de livraison respecté
25 aug 2022 om 21:23 Bezorgtijd was precies als op de website stond, Het eten was weer heerlijk. Tweede keer besteld, tweede keer zeer tevreden
14 aug 2022 om 19:20 Sushi was heel lekker en een zeer gevarieerd aanbod. Iets langere levertijd maar dit wisten de dus we hadden op tijd besteld.
8 aug 2022 om 12:19 Levering exact op het gevraagde tijdstip, lekkere sushi ook loempia's en garnalen waren lekker! en nog warm!