DAISUKI SUSHI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Daisuki Sushi Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 19:58 Met de tijd rekening mee gehouden. Poke bowl met kip vonden we heel slecht, was gewoon een cornflakes lapje gebakken. Mini loempia’s vettig, niet goed gebakken. Sushi veel soorten maar heel eentonig van smaak. Wakame salade, sla met een klein laagje.
19 feb 2024 om 11:08 Verkeerde sushi gekregen…
14 feb 2024 om 18:26 Al meer dan twee uur aan het wachten… nog geen eten gezien Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen
12 feb 2024 om 19:51 Super sushi ! En de sushi burger is een nieuwtje.. wel wat prijzig maar zeer lekker ! Heeft me echt gesmaakt
10 feb 2024 om 12:18 Alles in orde zoals het hoort
7 feb 2024 om 20:02 Horrible delivery. They usually don't deliver until you call them an hour later Vreselijke levering. Ze bezorgen meestal pas als je ze een uur later belt
26 jan 2024 om 22:39 Super lekker
21 jan 2024 om 20:41 Twas in orde zoals altijd. Zoals iedereen lang moeten wachten maar we hebben tijd.
18 jan 2024 om 17:58 Erg lekker
11 jan 2024 om 20:39 Eten was heerlijk en vers. Duurde wel redelijk. Maar was prima
9 jan 2024 om 17:52 Om 18u30 besteld en om 20u45 bezorgd. De sushi was absoluut niet vers en kwam overduidelijk uit de diepvries. Meer dan de helft is de vuilbak in gegaan. Het was vies en helemaal niet vers. Waarom dit zelfs nog online staat, begrijp ik niet.
7 jan 2024 om 20:47 Om 17.00u het eten besteld om het om 18.30u te laten bezorgen. Eten was er uiteindelijk pas om 20.30u. Dan hoop je na zo lang te moeten wachten dat je warm eten krijgt, maar helaas alles was ijskoud…