DAISUKI SUSHI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Daisuki Sushi Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 16:17 Les sushis était bon et le délai de livraison respecté
25 aug 2022 om 21:23 Bezorgtijd was precies als op de website stond, Het eten was weer heerlijk. Tweede keer besteld, tweede keer zeer tevreden
14 aug 2022 om 19:20 Sushi was heel lekker en een zeer gevarieerd aanbod. Iets langere levertijd maar dit wisten de dus we hadden op tijd besteld.
8 aug 2022 om 12:19 Levering exact op het gevraagde tijdstip, lekkere sushi ook loempia's en garnalen waren lekker! en nog warm!
31 jul 2022 om 19:46 De levering was te laat. Na 20 minuten gebeld en dan nog 20 minuten gewacht. Persoon aan de telefoon was niet vriendelijk of klantgericht. Het telefoonnummer in de mail klopte niet. Het eten was matig. Niet mooi gepresenteerd en niet erg lekker.
7 jun 2022 om 20:56 Ik heb jammer genoeg 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Toen ik na 1,5h het desbetreffende restaurant wou contacteren bleek ik zowel op het bijgevoegde telefoonnummer als het telefoonnummer dat ik online had opgezocht een voicemail te krijgen.
6 jun 2022 om 21:35 3u (!) moeten wachten op de bestelling. De loempia’s waren koud en er werd ook geen wasabi bij geleverd. Sushi zelf was wel lekker.
23 mei 2022 om 18:46 Mijn bestelling zou er binnen 60 min zijn, ik ben 2 uur later nog steeds aan wachten. Er wordt niet eens opgenomen wanneer ik bel. Ik ben bang dat mijn eten nooit gaat aankomen.. nooit meer bestellen hier. Helaas, slechte service.
23 mei 2022 om 8:33 2 u gewacht op het eten. Op de website staat vanaf 15 euro een gratis rol. Nou dan zouden wij er 3 moeten krijgen maar kregen er 0.
4 mei 2022 om 22:45 Zeer lekker eten. Vriendelijke bezorger. Wachttijd was wel zeer lang.
30 apr 2022 om 21:29 Eten alles behalve vers.... Leveren eerst maar 2 van de 5 bestelde items. Na een telefoontje wordt beloofd binnen 20 min de rest aan te leveren. 2 uur later komen ze de "rest" brengen. Nog steeds niet alles. Wees slim, bestel ergens anders.
29 apr 2022 om 22:38 Heerlijk verse sushi Stonden sneller dan verwacht voor de deur. Sushi was netjes verzorgd en netjes ingepakt