DAISUKI SUSHI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Daisuki Sushi Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 20:22 2 uur moeten wachten op mijn bestelling
30 mei 2024 om 10:03 Vergeten was de extra gember toe te voegen; @emama was koud maar is een warm gerecht;
4 mei 2024 om 21:22 Werd op tijd geleverd. Bestelling geplaatst voor 2 uur later. Alleen in de mango roll waren ze vergeten de tonijn erin te doen. Verder was alles lekker
22 mrt 2024 om 19:22 Slechte service ooit 2 uur en 15 min moeten wachten voor koud eten.
17 mrt 2024 om 11:21 Om 15u besteld, levertijd was 15u45, aankomsttijd was 16u50. Na bellen werd ik ook nog eens uitgelachen.
11 mrt 2024 om 12:56 Eten was vers en zeer lekker. Levertijd was zoals gewoonlijk lang maar dat wisten we op voorhand dus geen probleem
11 mrt 2024 om 1:40 Geen bestelling ontvangen, eerst zeggen ze dat ze komen leveren en dan zeggen ze af. Wel betaald dus geld kwijt ...
1 mrt 2024 om 0:02 Lekker eten
21 feb 2024 om 19:58 Met de tijd rekening mee gehouden. Poke bowl met kip vonden we heel slecht, was gewoon een cornflakes lapje gebakken. Mini loempia’s vettig, niet goed gebakken. Sushi veel soorten maar heel eentonig van smaak. Wakame salade, sla met een klein laagje.
19 feb 2024 om 11:08 Verkeerde sushi gekregen…
14 feb 2024 om 18:26 Al meer dan twee uur aan het wachten… nog geen eten gezien Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen
12 feb 2024 om 19:51 Super sushi ! En de sushi burger is een nieuwtje.. wel wat prijzig maar zeer lekker ! Heeft me echt gesmaakt